yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Firmaların genel olarak infaz yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; bayağıda kâin Garaj adına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

TSE Yangın Kapısı belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına allıkınmasında Yangın Kapısı takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek Yangın Merdiveni Kapısı gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu mevki arama edilmelidir. 

Report this wiki page